Leefstyle - Anita Veldt - paper Plane

OVER ANITA

Leefstyle - Anita Veldt - Anita

De integraal leefstijl- en vitaliteitscoach is Anita Veldt. Naast coach en trainer is ze partner, moeder, dochter, zus, vriendin, verpleegkundige, schaatstrainer en vooral zichzelf, met als kernwaarden enthousiast, open, eerlijk, respect, vertrouwen en sportief.

Leefstyle - Anita Veldt - paper Plane

Leefstijl inzetten als medicijn: dat is de missie die Anita heeft als integraal leefstijl en vitaliteitscoach en trainer:


Anita: “Ik werk in het ziekenhuis als gespecialiseerd verpleegkundige. Ervaring op de neurologie en de laatste tien jaar begeleiding voor mensen na hart- en vaatziekten en met name CVA* en TIA. Steeds vaker kom ik mensen tegen die denken gezond te leven, maar bij doorvragen bijvoorbeeld wel veel stress ervaren op het werk, daardoor moe en uitgeblust thuiskomen en waardoor relatie niet lekker loopt. Of gevolgen ervaren van de ziekte, maar dit niet (h)erkennen of accepteren. Dan is er dus toch sprake van een disbalans, welke je niet alleen op kan vangen met gezonde voeding. En dan zijn er mensen die denken gezond te eten, maar nog nooit op de etiketten hebben gekeken van de sausen, de frisdranken, de koekjes; zoveel verborgen suikers! En hoeveel mensen cijferen zichzelf niet weg voor de ander? En maar voor de ander zorgen, maar niet naar het eigen lichaam luisteren. Wie doet dat bewust? Tijdens de gesprekken is er ook vaak weerstand tegen de medicatie. Is medicatie altijd nodig? Nee, in sommige gevallen wel, maar soms ook niet. Maar dan moet je je leefstijl in gaan zetten als medicijn!”


Dat vraagt een andere manier van kijken naar gezondheidszorg. Niet de ziekte, maar de gezondheid op de voorgrond zetten. Niet de medicatie, maar de leefstijl op de voorgrond zetten. Eigen regie. Wat wil jij? Waar kan jij uit kiezen? Is het de behandeling met medicatie? Of is het de coaching in leefstijl- en vitaliteit? Of mogelijk beide? Om eventueel later de medicatie af te bouwen?


Ik wil naar jou als persoon kijken, niet naar de ziekte. Jij hebt de regie. Accepteer wat er is of neem de verantwoordelijkheid te veranderen. Door soms complexe problemen overzie je het niet en heb je handvatten nodig verder te kunnen. Die bied ik aan. Als mensen begrijpen hoe klachten zijn ontstaan, inzicht hebben in hun zwakke plekken, dan kunnen ze andere keuzes maken. Dit kan uiteindelijk ziekte voorkomen en een vitaler en gezonder leven opleveren!”


(*CVA= cerebrovasculair accident ofwel beroerte)

Diploma’s:


• Algemeen verpleegkundige

• Neurologie specialisatie

• Basis- en midden management gezondheidszorg

• Post HBO opleiding tot hart- vaatverpleegkundige

• Post HBO opleiding tot integraal leefstijl- en vitaliteitscoach

• Hypnotherapie (HIN)


Registratie:


BIG register,  nr  29041453030

AGB code 91102828 / AGB code praktijk 90065153

KABIZ stoppen met roken coach, nr 18105542986

KvK nr 71486445

BTW NL002120635B78

Contact

Je bent altijd welkom om een vraag te stellen. 

Stuur een e-mail naar Anita, dan ontvang je zo spoedig mogelijk een antwoord.


Leefstyle Coaching en Training - Anita Veldt

BEL

Praktijkruimte:

Holistisch Gezondheidscentrum Meander

Rijksweg 115, 1906 BG Limmen

Adresgegevens:

Leefstyle Coaching en Training

Startingerweg 45, 1921 AH Akersloot

Deze website is cookievrij   |   Privacybeleid

 
Targa Design Logo
Targa Design Logo